Skip to main content
Kundcase

Prod46 producerar filmer för Verisure

Kundcase

Tillsammans med vår ägare och samarbetspartner Storisell har Prod46 tagit fram företagsfilmer för Verisure. Vi har under många års tid arbetat tillsammans för att producera innehåll för det svenska säkerhetsföretag som har tagit världen med storm.

Prod46 tog tillsammans med Storisell fram alla idéer i vår förproduktion tillsammans med kund och arbetade fram inspelningsplatser, deltagare och redigeringsarbetet. Vi vill tacka Verisure och Storisell för ett väl genomfört filmprojekt.

Projektledare

William Sehlin
VD Prod46 / Storisell
+46733 1441 26
william@prod46.se

Kund

Verisure Sverige AB
www.verisure.se

Employer branding video för Verisure

Målet i detta projekt var att skapa en sk. “employer branding video” för att använda i rekryteringsarbetet av nya medarbetare. Vi ville visa hur en normal dag kan se ut för en medarbetare från hemmet, kontoret och fältarbetet. Vi ville även i fånga organisationens kultur och bygga förväntningar hos nya kandidater om att det finns utvecklingsmöjligheter inom kundens organisation.

Intervjufilm på Verisure kickoff event i Linköping

Här presenterar vi en av de många filmer som togs fram i samband med Verisures kickoff i Linköping.

Testimonialfilm för Verisure

Målet i denna filmproduktion var att besöka en av Verisures kunder och skapa en testimonialfilm om en händelse som tryggade slutkundens hem. Testimonials är ett fantastiskt filmformat som hjälper företag förtydliga värdet i deras erbjudande och skapa skarpa argument för prospektiva kunder. Vill ni också producera företagsfilm till ert företag? Begär en offert från oss på Prod46 idag.

Välkommen till Prod46

Innehållet vi skapar för ditt företag ska vara säljdrivande och bidra till att ni växer. Vårt team på Prod46 producerar företagsfilm som hjälper er kommunicera och växa.

Kundcase

Rewell

Tillsammans med vår ägare och samarbetspartner Storisell har Prod46 tagit fram företagsfilmer för Rewell. I detta filmprojekt tog vi fram patientfilmer som med två välkända personer; Roger Melin och Kalle Moraeus. Målet var att skapa kortare filmer som var för sig skulle fokusera på en del av behandlingen och ge Rewell mycket material för deras marknadsföringskanaler. Det är viktigt för oss på Prod46 att vi skapar film som är säljdrivande och som bidrar till att våra kunder växer. Vi går därför alltid igenom allt i början av projektet i en workshop så att vi kan tydligt specificera alla delar ni behöver för att maximera ert innehåll och resultat.

Kontaktperson:

William Sehlin
0733 1441 26
william@prod46.se

Kundcase

Verisure

Tillsammans med vår ägare och samarbetspartner Storisell har Prod46 tagit fram företagsfilmer för Verisure. Målet i detta projekt var att skapa en sk. ”employer branding video” för att använda i rekryteringsarbetet av nya medarbetare. Vi ville visa hur en normal dag kan se ut för en medarbetare från hemmet, kontoret och fältarbetet. Vi ville även i fånga organisationens kultur och bygga förväntningar hos nya kandidater om att det finns utvecklingsmöjligheter inom kundens organisation. Prod46 tog tillsammans med Storisell fram alla idéer i vår förproduktion tillsammans med kund och arbetade fram inspelningsplatser, deltagare och redigeringsarbetet. Vi vill tacka Verisure och Storisell för ett väl genomfört filmprojekt.

Kontaktperson:

William Sehlin
0733 1441 26
william@prod46.se

Kundcase

eMarketeer

Tillsammans med vår ägare och samarbetspartner Storisell har Prod46 tagit fram företagsfilmer för eMarketeer in flera länder. I detta kundcase visar vi vår filmproduktion i Rotterdam, Nederländerna. Vi fick i uppdrag att filma ett event och genomföra flera kundintervjuer för eMarketeers kund IHS. Tillsammans med Storisell tagit fram fler filmer för eMarketeer i flera länder; Norge, Nederländerna och Sverige. Vi har, tillsammans med Storisell, utvecklat hela produktionsplanen och redigeringsarbetet. Storisell har lagt på animationseffekter. Vi vill tacka alla inblandade för ett bra filmprojekt.

Kontaktperson:

William Sehlin
0733 1441 26
william@prod46.se

Begär våra priser

Våra priser

BEGÄR VÅRA PRISER

    Kontakt

    Begär våra priser via formuläret – vi återkommer med ett email. Om du har frågor om ditt nästa filmprojekt kan du också ringa 010-205 1616 eller maila hej@prod46.se så kan vi diskutera ert nästa projekt direkt.

    Theres Svenssons Gata 13
    41755 Göteborg
    T. 010-205 1616
    E. hej@prod46.se